Ons team

Ilse Hofland

Partner

Toen ik in 2017 NovaLogos oprichtte had ik een duidelijk doel voor ogen: uitvoeringsorganisaties in de publieke sector een beetje beter maken. En daarmee een bescheiden bijdrage leveren aan een beter Nederland. Alleen adviseren (het papier) is daarbij niet genoeg. De gewenste verandering werkend krijgen (de praktijk) dat is wat nodig is. Met als belangrijke start: een scherpe analyse van wat er aan de hand is en wat er al gedaan is om te veranderen. Verandering kan alleen in gang gezet worden vanuit respect voor het verleden en het heden. Ik werk vanuit een open en eerlijke benadering en steek graag de handen uit de mouwen: relaties weten gelijk wat ze aan mij hebben.

Bart-Jan van Hasselt

Partner

Bij Novalogos zet ik mij met mijn collega’s in om organisaties te helpen complexe problemen op te lossen en duurzame verbeteringen te realiseren om daarmee Nederland proberen stap voor stap verder te verbeteren, vooral voor mensen die het meest kwetsbaar zijn. Hierbij vind ik het belangrijk dat wat ik als adviseur of interimmanager/-directeur doe of adviseer wordt gedragen door de mensen in de organisatie. Zij moeten er wel in geloven, de oplossing moet goed in elkaar zitten en ook goed uit te voeren zijn, anders verandert er niets. Het succes van een verandering realiseren zit immers in een succesvolle implementatie, niet in een mooi plan op de tekentafel.

Wouter Johanns

Adviseur en projectmanager

Bij Novalogos zet ik mij in voor het bijdragen aan de publieke sector in Nederland. Ik heb een achtergrond in innovatie in de stedelijke context, met de focus op het verbinden van maatschappelijke, organisatiekundige en technische oplossingen. Dit zet ik in voor de publieke organisaties in Nederland door het verbinden van oplossingen op verschillende niveaus: van uitvoering tot beleid. Ik start hierbij graag vanuit een gedegen analyse van de huidige situatie en in een omgeving met verschillende belanghebbenden. Hierbij werk ik vanuit positiviteit, vertrouwen en met aandacht voor alle betrokkenen.

Emma Vellinga

Adviseur en projectmanager

Door mijn ervaring met verandermanagement in het bedrijfsleven en mijn achtergrond in ethiek ben ik ervan overtuigd dat verandering altijd een mensgerichte aanpak vraagt. Met oog voor motivatie, betrokkenheid, sfeer en draagvlak verbind ik de input van alle betrokkenen en lagen om tot een gezamenlijke ambitie te komen. Hiermee zet ik samen met de mensen in de organisatie kleine stapjes waar nodig en grote stappen waar mogelijk.  Deze benadering geeft veel positieve energie. Mijn doel is daarmee steeds bij te dragen aan een blijvend resultaat en een impact te maken op thema’s die er voor mij echt toe doen.

Hetty Beekhuis

Project- en bestuursondersteuner & officemanager

In mijn werk richt ik mij op organisatorische ondersteuning: zowel tijdelijke ondersteuning van bestuurders en managers bij uitvoeringsorganisatie als projectondersteuning van mijn collega’s bij Novalogos. Ik heb ruime ervaring in ondersteuning op bestuurlijk niveau, en neem dit mee in mijn werk. Daarnaast zorg ik ervoor dat alles op ons kantoor goed verloopt.

Rinka Stoop

Financieel ondersteuner

Ik heb ervaring als administratief medewerkster, secretaresse en officemanager, en ben nu bij Novalogos verantwoordelijk voor de financiële administratie. Het werken in een jong en enthousiast team waarin het onderling vertrouwen groot is spreekt mij erg aan. Zo blijf ik als oma van zes kleinkinderen ook op de hoogte bij wat er speelt bij de jongere collega’s!

Novalogos

Laan van Meerdervoort 1B

2517 AA Den Haag

info@novalogos.nl